Avís legal

Informació General

El titular del lloc web lloc web www.fyf.es és FILOSOFIA EMPRESARIAL I COMPTABLE SL, amb NIF B63301832 i domicili situat al Carrer Roger de Llúria, 93 3-2, 08009, Barcelona, ​​(Barcelona). L’entitat es troba inscrita al Registre Mercantil de Barcelona amb les dades d’inscripció següents: Tom 36035, Foli 33, Full B-274833.

Amb ànim que l’ús del lloc web s’ajusti a criteris de transparència, claredat i senzillesa, FILOSOFIA EMPRESARIAL I COMPTABLE SL informa a l’usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre aquest Avís Legal o qualsevol altre document informatiu del lloc web serà rebut i solucionada contactant amb FILOSOFIA EMPRESARIAL I COMPTABLE SL, a través de l’adreça de correu electrònic: info@fyf.es

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts que es mostren al present lloc web, i en especial dissenys, textos, imatges, logos, icones, noms comercials, marques o qualsevol altra informació susceptible d’utilització industrial i/o comercial estan protegits pels drets d’autor corresponents, no permetent-ne la reproducció, transmissió o registre d’informació excepte autorització prèvia del titular, FILOSOFIA EMPRESARIAL I COMPTABLE SL. No obstant l’usuari podrà utilitzar informació facilitada per gestionar la comanda i les dades de contacte corresponents.

Enllaços

FILOSOFIA EMPRESARIAL I COMPTABLE SL no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços cap a altres llocs o pàgines web que, si escau, poguessin incloure’s, ja que no té cap tipus de control sobre els mateixos, per la qual cosa l’usuari accedeix sota la seva responsabilitat exclusiva al contingut i en les condicions d’ús que hi regeixin.